El Centre de Recerca i Innovació de Catalunya desenvolupa
el sistema Tophoney, que evita la cristal·lització de la mel, que en
redueix la qualitat i n'elimina els enzims.
El Centre de Recerca i Innovació de Catalunya (CRIC), situat a Cornellà de Llobregat, es troba a l'última fase de desenvolupament de la tecnologia Tophoney,
que aconsegueix que la mel arribi al mercat sense cristal·lizar i es
mantingui líquida durant almenys dotze mesos sense perdre tots els seus
atributs naturals. En total, s'han invertit al voltant de 1,6 milions
d'euros.
La tecnologia Tophoney es desenvolupa precisament per evitar la
cristal·lització sense que perdin les seves propietats naturals. A més,
tot i que la cristal·lització de la mel sigui un procés totalment
natural, la majoria de consumidors considera incorrectament que s'ha fet
malbé. En aquest sentit, el sistema suposa un gran avanç tecnològic per
al sector apícola.
1 comments:
1,6 milions en desenvolupar una tecnologia per evitar la cristal·lització de la mel? Malaguanyats! No es podia haver fet una campanya informativa als consumidors?
De debò, que son d'ineptes als humans!!!
Publica un comentari a l'entrada