27 d’abril 2021

ACTA ASSEMBLEA I VOTACIONS



ACTA DE L’ASSEMBLEA GENERAL

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

Dissabte 24 d’abril de 2021

Hora: 10h del matí

Passos previs vers l’assemblea: dels 70 socis llistats en la base de dades l’associació es procedeix a una primera convocatòria via correu electrònic en data el 2/3/2021 15:57, i 19 apicultors mostren un interès a participar-hi en primera instància. El 14/4/2021 es procedeix a enviar-los-hi la Convocatòria d’Assemblea Extraordinària de l’Assoc. Col·lectiu dels Abellaires per al dia 24/4/2021 a les 10h del matí per via telemàtica MEET.El 23/4/2021 s’envia la documentació “proposta de reforma d’estatuts” a debatre en l’esmentada Assemblea Extraordinària.

Desenvolupament de l’Assemblea Extraordinària telemàtica via Meet: el 24/4/2021 a les 10h es materialitza l’Assemblea Extraordinària de l’Assoc. Col·lectiu Abellaires amb una assistència final de 8 socis: Gaspar Tor – Esteve Miràngels – Josep Maria Bas – Núria Coll – Meritxell Angrill – Elvira Carbonell – Lluís Raventós – Isidre Moreso

En Gaspar Tor, president en funcions de l’Assoc. Col·lectiu Abellaires dona la benvinguda als socis Abellaires a mesura que s’incorporen a la reunió telemàtica.

A continuació, l’Esteve Miràngels procedeix a explicar el motiu de la trobada, amb la renovació de la Junta Directiva en funcions i la reforma estatutària que es proposa. Pel que fa a la Junta Directiva, l’única candidatura presentada és la conformada per Gaspar Tor com a president, Esteve Miràngels com a secretari i Núria Coll com a tresorera.

Pel que fa a la reforma estatutària, la idea central és continuar essent una associació d’apicultors on el treball cooperatiu sigui l’eix vertebrador, amb col·laboracions amb d’altres associacions i entitats del territori. Per altra banda es proposa una associació sense quotes obligatòries ni permanència excloent vers d’altres organitzacions. El nou rumb que acordem emprendre va dirigit en la focalització de l’abella i la seva sostenibilitat en el centre del debat. Un col·lectiu de persones que comparteixen un mateix desig i afinitat en la defensa de l’abella i el seu hàbitat.

Els convocats en aquesta votació són els 8 socis assistents a l’assemblea, amb un 100% de vots afirmatius vers la nova junta proposada i vers la reforma estatutària exposada.

Sense més qüestions a debatre, el President actual de l’Assoc. Col·lectiu Abellaires, procedeix a concloure la reunió faltant 5 minuts per a les 11h del 24/4/2021

Gaspar Tor

President de l’Assoc. Col·lectiu Abellaires