19 de desembre 2020

LES ABELLES ESTIMEN EL CÀNNABIS I PODRIA AJUDAR A RESTAURAR LES SEVES POBLACIONS

 

Segons l'estudi, plantar més cànem podria ajudar a mantenir les poblacions d'abelles

Les abelles són grans fans del cànem i un estudi recent va trobar que, com més altes són les plantes de cànem, més abelles hi acudeixen. El nova cerca, dirigit per investigadors de la Universitat de Cornell i publicat el mes passat a la revista Entomologia ambiental, demostra que els humans no són els únics aficionats al cànem. Els resultats també reforcen a estudi publicat l’any passat a la Colorado State University que va descobrir el mateix.

L'estudi demostra que les abelles són molt atretes pel cànnabis a causa de les abundants reserves de pol·len de la planta, i podria preparar el camí perquè els científics trobin noves maneres de donar suport a les seves poblacions en dificultats i a les de flors.

L'estudi també va trobar que amb el pas del temps cada vegada més abelles van visitar les parcel·les de cànem amb més freqüència. Com en els éssers humans, gairebé sembla el boca-orella, les abelles es donen consells.

Els investigadors també van trobar que el cultiu de cànem amb múltiples aplicacions pot suportar fins a 16 varietats diferents d'abelles que al nord-est dels Estats Units.

Els resultats poden semblar estranys ja que el cànnabis no produeix el nèctar dolç que produeixen altres varietats de flors típiques per atraure els insectes. La flor del cànem tampoc no té els colors vibrants que atreuen els insectes. No obstant això, el pol·len produït per les flors masculines és molt atractiu per a les 16 subespècies d'abelles de l'estudi per motius que encara es desconeixen.

Les flors femenines, de les que els éssers humans adoren fumar pels seus efectes intoxicants i calmants, són bàsicament ignorades per les abelles perquè aquestes plantes no secreten nèctar, considerat no melós i no pol·linitzador.

L’autor de l’estudi va escriure:

« La ràpida expansió de la producció de cànem als Estats Units ... pot tenir importants implicacions per a la dinàmica de pol·linització de tot l’ecosistema.

Com a cultiu de finals de temporada que floreix durant un període d’escassetat floral estacional, el cànem pot tenir un potencial particularment elevat per millorar les poblacions de pol·linitzadors i els serveis de pol·linització posteriors per als cultius l’any següent omplint els buits l’escassetat de recursos al final de la temporada. "

El que fa que els resultats siguin tan convincents és l’impacte crucial que podria tenir sobre les poblacions d’abelles que pateixen als Estats Units.

Una indústria apícola sana és inestimable per a una economia agrícola saludable

L’abella és potser un dels pol·linitzadors més importants de l’agricultura. Esteneu les cèl·lules sexuals masculines de les flors a les seves parelles femenines en un procés natural que és molt crucial per a la reproducció de les plantes.

Moltes cultures no existirien sense l’abella en el moment de la floració. El rendiment i la qualitat dels cultius es reduirien significativament sense la pol·linització de les abelles.

Cada any, els agricultors i productors americans continuen alimentant a més gent que utilitza menys terres. Produeixen una gran quantitat d’aliments nutritius i segurs. Les abelles són una part integral d’aquest modern èxit agrícola. S'estima que avui hi ha aproximadament 2,7 milions de colònies d'abelles als Estats Units, dos terços de les quals recorren el país cada any per pol·linitzar els cultius i produir mel i cera d'abelles. La indústria d’ametlles californianes requereix aproximadament 1,8 milions de colònies d’abelles melíferes per pol·linitzar adequadament prop d’un milió d’hectàrees d’horts d’ametllers portadors.

Quan les abelles recol·lecten pol·len i nèctar per a la seva supervivència, pol·linitzen cultius com pomes, nabius, melons i bròquil. Alguns cultius, especialment les cireres, depenen el 90% de la pol·linització de les abelles.

Segons l'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació de les Nacions Unides, els pol·linitzadors valen la pena  235 i 577 mil milions de dòlars  al món a causa del seu paper fonamental en la producció de cultius mundials. Només als Estats Units, això significa que les abelles són responsables de la producció agrícola nacional de 20 milions de dòlars. Sense abelles, podem acomiadar-nos d’ametlles, nabius, melons, síndries i altres cultius.

Els autors de l'estudi van deixar clar que la combinació d'abelles i cànem no significa que la gent s'hagi de preocupar perquè el pol·len ric en cannabinoides s'introdueixi en les seves dietes i les abelles no comencin a produir-se. de mel enriquida amb tetrahidrocannabinol (THC), per molt agradable que sembli.

Així mateix, la presència de cannabinoides com el THC al pol·len de cànem "és és poc probable que afecti el desenvolupament de les abelles a causa de la pèrdua de receptors cannabinoides en els insectes. "

Així, tot i que sovint ens agrada centrar-nos en l’ús recreatiu o medicinal del cànnabis sativa L, en les seves formes comestibles, fumables i vaporitzants, aquesta nova investigació demostra que la planta pot ajudar la natura i l’agricultura de maneres increïbles. important.

ca.cannabis-mag.com