12 de març 2016

ALETES DE POLLASTRE AMB SOJA I MEL


Ingredients:
  • - 4 ales de pollastre
  • - ½ got de salsa de soja
  • - 50 cl. de mel
  • - Un raig de mirim
  • - Sèsam torrat
  • - Sal i pebre
  • - Oli d'oliva verge
  •  
  • Preparació:
  • - Barrejar la salsa de soja amb la mel, si cal fer desfer una mica la mel al microones perquè es barregi bé amb la soja. Reservar en un bol.
  • - Netejar i cremar les ales de pollastre, separar les parts. Salpebrem.
  • - Posar dins de la barreja de salsa de soja, remoure i reservar a la nevera durant una hora.
  • - En una paella amb oli, anar fregint els trossos d'ales. Seguidament passar-los pel sèsam tot arrebossant-los. Fer una reducció amb la salsa de marinar, fins a aconseguir una textura de caramel. Salseu les ales abans de servir.

http://www.gastronosfera.com