Ingredients:
- - 4 ales de pollastre
- - ½ got de salsa de soja
- - 50 cl. de mel
- - Un raig de mirim
- - Sèsam torrat
- - Sal i pebre
- - Oli d'oliva verge
- Preparació:
- - Barrejar la salsa de soja amb la mel, si cal fer desfer una mica la mel al microones perquè es barregi bé amb la soja. Reservar en un bol.
- - Netejar i cremar les ales de pollastre, separar les parts. Salpebrem.
- - Posar dins de la barreja de salsa de soja, remoure i reservar a la nevera durant una hora.
- - En una paella amb oli, anar fregint els trossos d'ales. Seguidament passar-los pel sèsam tot arrebossant-los. Fer una reducció amb la salsa de marinar, fins a aconseguir una textura de caramel. Salseu les ales abans de servir.
http://www.gastronosfera.com
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada