Ingredients per a 4 persones:
- 4 racions de 180 g d’orada en suprema
- 1 pastanaga
- 1 nap
- 1 ceballot gruixut
- 1 cogombre
- 100 ml de brou de pollastre
- 1 cullerada d’oli de tòfona blanca
- 50 ml d’oli de gira-sol
- sal fina
- oli d’oliva verge extra
- 1 culleradeta de vinagre de xerès
- 2 raves
- 8 tomàquets cirera
- flors comestibles
- 1 bresca de mel
- 20 g de mel de flor
- 50 ml de sake
Preparació:
1
Demaneu a la peixateria que us filetegin l’orada en racions de 180 g, en suprema. Peleu la pastanaga, el nap, el ceballot i el cogombre, i talleu-ho en cubs de 0,5 cm.
3Mescleu l’oli de gira-sol i l’oli de tòfona blanca.
5Poseu el brou en fred amb un polsim de sal en un bol i munteu-ho amb una vareta, introduint-hi l’oli a poc a poc, com si fos una maionesa.
6Poseu totes les verdures picades (el rave feu-lo a làmines) i els tomàquets tallats amb unes gotes de vinagre. Reserveu-ho en fred.
7Poseu la mel amb el sake en una cassola fins a obtenir una textura de caramel. Marqueu l’orada a la planxa amb una mica d’oli i sal. Daureu-la bé i pinteu-ne la pell amb un pinzell amb la barreja de mel. En un plat fondo, poseu-hi la vinagreta de verdures freda, i a sobre el peix, la bresca i unes flors comestibles.
2Reduïu el brou fins a una tercera part i refredeu-lo.
Demaneu a la peixateria que us filetegin l’orada en racions de 180 g, en suprema. Peleu la pastanaga, el nap, el ceballot i el cogombre, i talleu-ho en cubs de 0,5 cm.
3Mescleu l’oli de gira-sol i l’oli de tòfona blanca.
5Poseu el brou en fred amb un polsim de sal en un bol i munteu-ho amb una vareta, introduint-hi l’oli a poc a poc, com si fos una maionesa.
6Poseu totes les verdures picades (el rave feu-lo a làmines) i els tomàquets tallats amb unes gotes de vinagre. Reserveu-ho en fred.
7Poseu la mel amb el sake en una cassola fins a obtenir una textura de caramel. Marqueu l’orada a la planxa amb una mica d’oli i sal. Daureu-la bé i pinteu-ne la pell amb un pinzell amb la barreja de mel. En un plat fondo, poseu-hi la vinagreta de verdures freda, i a sobre el peix, la bresca i unes flors comestibles.
2Reduïu el brou fins a una tercera part i refredeu-lo.
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada