Ingredients
Elaboració
En un bol,
barregem la farina i la farina de blat de moro amb una cullera per fer
la tempura. Hi afegim l'aigua amb gas fins que aconseguim una pasta
bastant líquida. Ho tapem amb film, i deixem que reposi 30 minuts a la
nevera.
En una olla, posem aigua a bullir. Hi posem les patates senceres i amb pell a coure durant 10 minuts. Tallem les patates a rodanxes. En una paella amb oli, saltegem la patata. Quan comença a enrossir, hi afegim la sobrassada. Tallem el bacallà a daus de 3 x 3 cm.
L'arrebossem en la tempura, que havíem deixat a la nevera. En una paella amb oli abundant i molt calent, fregim el bacallà.
Per acabar, muntem el plat amb la patata i la sobrassada a la base. El bacallà en tempura per sobre, i una cullerada abundant de mel al cim.
En una olla, posem aigua a bullir. Hi posem les patates senceres i amb pell a coure durant 10 minuts. Tallem les patates a rodanxes. En una paella amb oli, saltegem la patata. Quan comença a enrossir, hi afegim la sobrassada. Tallem el bacallà a daus de 3 x 3 cm.
L'arrebossem en la tempura, que havíem deixat a la nevera. En una paella amb oli abundant i molt calent, fregim el bacallà.
Per acabar, muntem el plat amb la patata i la sobrassada a la base. El bacallà en tempura per sobre, i una cullerada abundant de mel al cim.
Font: tv3.cat
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada