La recepta no té complicació. El més entretingut és tallar el meló.
D'entrada, l'obrirem pel mig i després, amb cura i amb un ganivet prou
afilat, tallarem unes llesques fines. En traurem la pell, la closca, que
de totes maneres no llençarem. Després, al centre, com si féssim un
rotllet, hi posarem el mató. Enrotllarem el meló i el reservarem. Farem
tants rotllets com volguem (calculem unes dues tapetes per barba). I,
finalment, posarem la mel a la base del plat i, damunt, els rotllets -
tapa, de manera que amb la mel ens quedin ben asseguts, sense que se'ns
moguin. I ja està! Els podem menjar punxant-los amb un escuradents o amb
unes agulles de fondue, com vam fer nosaltres en aquest cas. Per a la
decoració, farem servir les mateixes pells que hem tallat abans, i que
col·locarem al costat del plat en forma de cargolet.
Ingredients:
Meló Gàlia
Mel mil flors
Mató de 250 g
Font: mytaste.cat
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada