06 de gener 2015

Caracterització i tast de mels


3a. Sessió del curs d'apicultura avançada dels Abellaires

L’anàlisi sensorial és un mètode que ens permet distingir, a través d’una formació adequada, els diferents tipus o classes de mels mitjançant els nostres sentits: la vista, l’olfacte, el gust, el tacte i a vegades fins i tot l’oïda.
En aquesta sessió tastarem mels aportades pels ponents i pels propis alumnes, podent distingir-les entre elles. 
DATA: dissabte 24 de gener de 2015
CIUTAT : Sant Cugat del Vallès
LLOC: Casa de Cultura – entrada jardins del monestir
SALA: Sala polivalent
ADREÇA: C/ Castellví nº8
PONENT: Sandra Garcés i Mary Boixadera
INICI: 10:00h
FINALITZACIÓ: 12:30h    
PREU: 10€ (Socis Abellaires) – 12 € (No socis Abellaires)
INSCRIPCIONS: abellaires@apicesteve.cat

Col·lectiu d'Abellaires