El fundador de l'empresa és Patrick Sarliève i va néixer a Alvèrnia, al Puy de Dome, essent el fill petit fill d'un apassionat per l'apicultura, Etienne Sarliève.
A finals dels anys 60, Patrick comença a treballar amb els ruscs que el seu avi li va deixar. El 1979 es va establir com apicultor professional i inverteix en l'empresa per a l'envasat de la mel.
Avui en dia la seva explotació consta de 500 ruscs, i la seva empresa disposa de productes en el camp de la salut, transhumància, extraccions, estudis, màrqueting ...).
Avui en dia la seva explotació consta de 500 ruscs, i la seva empresa disposa de productes en el camp de la salut, transhumància, extraccions, estudis, màrqueting ...).
Avui dia segueix treballant amb el mateix esperit, amb ruscs situats en indrets nets de contaminació i no utilitza cap repel·lent o producte antibiòtic. Extreu la mel a temperatura ambient i garanteix que les propietats del seva mel es conserven.
Visita la seva web
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada