avinovaboqueria.cat |
Confit d'ànec lacat amb mel i trinxat de patata del bufet negra i col
1. Comenceu el plat preparant un trinxat de La Cerdanya.2. Talleu les patates i la col a daus. 3. Poseu a bullir amb aigua freda la patata i la papada, quan bulli afegiu-hi la col, deixeu-ho al punt de sal.4. Deixeu-ho bullir uns 20 minuts.5. Poseu les cuixes d’ànec dintre del forn a 200º durant 10 minuts.6. Per fer la salsa: Poseu la mel en una paella ben calenta, afegiu-hi la soja líquida i el fons de carn.7. Deixeu-ho reduir uns 4 minuts fins que agafi consistència de caramel. 8. Tot seguit, poseu-hi les cuixes d'ànec i laqueu-les amb un pinzell.9. Abaixeu la temperatura del forn a 170º uns 20 minuts més i repetiu el lacat vàries vegades.10. Escorreu les patates i la col, i trinxeu-les amb una forquilla.11. Poseu una paella al foc i quan estigui calenta, fregiu-hi la papada tallada a daus.12. Un cop tingueu la cansalada fregida, afegiu-hi el trinxat de patata i la col.13. Remeneu-ho fins que agafi color, i doneu-li forma de truita. 14. Serviu el trinxat amb l'ànec al damunt i el dau de papada.
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada