Per començar, desosseu els peus de porc,
poseu-los sobre paper film, emboliqueu-los donant-li forma de cilindre i
deixeu-los reposar a la nevera durant 12 hores.
Font: Receptes de TV3
Després, talleu-los a rodanxes ben gruixudes i salteu-los en una
paella sense oli fins que quedin ben daurats.Per fer la salsa de mel, en
una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada. Quan estigui
daurada, afegiu-hi el xerès i deixeu-lo reduir. Seguidament, poseu-hi el
pebre vermell dolç, la mel i el brou de bullir els peus, i deixeu-ho
reduir durant una bona estona. A continuació, passeu la salsa pel xinès i
reserveu-la.Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les
espardenyes ja salades. Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi el vi blanc i
l'all i julivert, i deixeu-ho coure durant un parell de minuts més.I ja
per acabar, emplateu els peus de porc, poseu-hi les espardenyes al
voltant i salseu-ho tot amb la salsa de mel.
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada