07 de desembre 2013

PASTISSETS AMB FORMATGE FRESC I MEL

la cassoleta

Ingredients:

2 paquets de pasta preparada per a fer pastissets.
300 grams de formatge fresc.
1 got d’oli d’oliva.
1/2 got de mel.

Elaboració: Escampem la pasta sobre una taula. A sobre de la meitat de cada coqueta de pasta hi col·loquem una tall de formatge fresc i pinzellem les vores de la pasta amb un poc d’aigua. Pleguem la resta de la coqueta, pressionem les vores i les marquem amb les puntes de les dents d’una forquilla per a que se’ns queden els pastissets ben segellats. 


Escalfarem l’oli en una paella gran i abans no es creme, és a dir abans no fumege, anirem fregint els pastissets per tots dos costats. Quan estiguen dauradets els traurem i els hi posarem a sobre de paper de cuina per a que absorbisca l’oli sobrant.

Hi col·locarem els pastissets sobre un plat gran o safata tot amuntegant-los en forma de muntanyeta i els regarem amb la mel tèbia i així estaran disposats per a servir.

Informa: Higini Trillles

Font: www.Lacassoleta