taulposada.blog.cat |
Aquesta recepta és facilíssima de fer i va bé quan tens herbes a casa
i no saps com les has d’aprofitar. Evidentment són orientatives i van a
gust.
Ingredients
1/2 pollastre tallat a 4 trossos
2 cullerades de mel
farigola, herbassana, fonoll, romaní, sàlvia, julivert
1/2 llimona
4 alls
pebre bo, sal, oli
En un bol gran hi posam el pollastre i hi tallam les herbes, els alls
aixafats, la llimona tallada a trossos, sal al gust, pebre bo i un raig
d’oli. Posam la mel en un recipient petit i l’encalentim un 40 segons
en el microones. L’abocam sobre el pllastre i ho remenam tot molt bé, de
manera que la carn quedi ben impregnada de totes les herbes i la mel.
Ho deixam marinar una hora com a mínim.
Encalentim el forn a 200 ºC. Quan sigui calent hi enfornam el pollastre i
el deixam coure mitja hora amb la pell tocant la safata. Passat aquest
temps el giram i el deixam mitja hora més o fins que vegem que la pell
s’ha daurat bé.
Font: taulaposada.blog.cat
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada