05 d’octubre 2013

POLLASTRE ROSTIT AMB HERBES I MEL

taulposada.blog.cat
Aquesta recepta és facilíssima de fer i va bé quan tens herbes a casa i no saps com les has d’aprofitar. Evidentment són orientatives i van a gust.

Ingredients
1/2 pollastre tallat a 4 trossos
2 cullerades de mel
farigola, herbassana, fonoll, romaní, sàlvia, julivert
1/2 llimona
4 alls
pebre bo, sal, oli


En un bol gran hi posam el pollastre i hi tallam les herbes, els alls aixafats, la llimona tallada a trossos, sal al gust, pebre bo i un raig d’oli. Posam la mel en un recipient petit i l’encalentim un 40 segons en el microones. L’abocam sobre el pllastre i ho remenam tot molt bé, de manera que la carn quedi ben impregnada de totes les herbes i la mel. Ho deixam marinar una hora com a mínim.

Encalentim el forn a 200 ºC. Quan sigui calent hi enfornam el pollastre i el deixam coure mitja hora amb la pell tocant la safata. Passat aquest temps el giram i el deixam mitja hora més o fins que vegem que la pell s’ha daurat bé. 

Font: taulaposada.blog.cat