08 de juny 2012

MAQUIS D'ARRÒS AMB ALBERGÍNIA I MEL I MATÓ


Pot semblar una barreja estranya, però us aviso que aquests maquis amb les Oblees d'arròs, l'albergínia i el mel i mató són deliciosos! Us animeu a tastar-los? Us aviso que un cop en tasteu un, no parareu.

Accediu a la recepta a El món de Juju



Espero que gaudiu molt del que queda de cap de setmana. Nosaltres avui tenim un dia molt complert, fins i tot crec que 24h seran poques per arribar-ho a fer tot! Us espero la setmana que ve amb noves receptes.


Ingredients per a 8 uts.: 

1 albergínia
100 g de mató
Oli d'oliva
Sal
Mel de taronger
50 g de nous
2 Oblees d'arròs


Preparació:

Netegem l'albergínia, la tallem a tiretes i la fem a la graella, amb un raig d'oli i un polsim de sal. Mentrestant, hidratem les Oblees d'arròs uns quants segons en un bol amb aigua. Les traiem, les eixuguem, amb compte, amb un drap de fil i les estenem per farcir. Posem una capa d'albergínia, una mica de mató, unes nous esmicolades i mel. Ho emboliquem i fem un rotllet. Amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat, fem talls d'un cm i mig -més o menys-, ho emplatem i, si volem, afegim una mica més de mel.