Avui us presentem un plat al forn molt fàcil de fer, aplicable a qualsevol tipus de carn (cabrit, ternasco, galtes...)
Ingredients:
(totes les mesures són a ull)
Farigola.
Soja.
Oli d'oliva.
Sal/pebre (poca que el pintarem amb soja)
Mel de Farigola
Llorer.
Costellam
Costellam
Preparació:
Posem una mica d'oli en la safata de forn, reservem. Salpebrem lleugerament les costelles i les pintem generosament amb la salsa de soja. Li afegim oli d'oliva.
Posem la farigola per ambdós costats i pressionem, ho posem a la plata de forn, repartim les fulles de llorer per la safata. Per últim posem una bona capa de mel.
Introduïm al forn a 160º el temps que calgui (unes 3 hores). Quan comenci a agafar color ho tornem a pintar amb mel i li anem donant voltes fins que estigui llest. Retirem i servim.