11 de gener 2014

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA EN LA FORMACIÓ DELS ABELLAIRES


Aquest dissabte s'ha dut a terme la primera de les moltes jornades formatives dels Abellaires previstes per aquest 2014. En aquesta ocasió la conferència anava de bracet amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient i del Parc de Pedra Tosca de les Preses (la Garrotxa).

La sala amb capacitat per unes 50 persones s'ha fet petita, i ha calgut afegir cadires suplementàries a fi de satisfer la forta demanda d'abellaires i aficionats en el noble art de tenir cura de les abelles. Durant la mantinal, i després de la presentació de l'alcalde de les Preses, l'Il.lm Sr. Pere Vila, el veterinari i abellaire Esteve Miràngels, ha exposat un planer i senzill programa per al diagnòstic de les potencials malalties que poden patir les abelles. 

Després d'una pausa i un petit cafè, la xerrada ha continuat amb un seguit de casos clínics on l'Esteve ha fet participar els assistents, a fi de interpretar símptomes i per tant en la diagnosi final de les diferents patologies exposades. La matinal ha conclòs pels vols de la una del migdia amb un itinerari a càrrec del guia i abellaire Jordi Mary.

Recordem que els Col·lectiu d'Abellaires organitza mes rera més tot un conjunt d'activitats formatives a partir de la seva Escola d'Apicultura. 

Per a més informació: abellaires@apicesteve.cat