la cassoleta |
Ingredients:
2 paquets de pasta preparada per a fer pastissets.
300 grams de formatge fresc.
1 got d’oli d’oliva.
1/2 got de mel.
Elaboració:
Escampem la pasta sobre una taula. A sobre de la meitat de cada coqueta
de pasta hi col·loquem una tall de formatge fresc i pinzellem les vores
de la pasta amb un poc d’aigua. Pleguem la resta de la coqueta,
pressionem les vores i les marquem amb les puntes de les dents d’una
forquilla per a que se’ns queden els pastissets ben segellats.
Escalfarem l’oli en una paella gran i abans no es creme, és a dir abans
no fumege, anirem fregint els pastissets per tots dos costats. Quan
estiguen dauradets els traurem i els hi posarem a sobre de paper de
cuina per a que absorbisca l’oli sobrant.
Hi
col·locarem els pastissets sobre un plat gran o safata tot
amuntegant-los en forma de muntanyeta i els regarem amb la mel tèbia i
així estaran disposats per a servir.
Informa: Higini Trillles
Font: www.Lacassoleta
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada