31 de desembre 2013

BALANÇ 2013

www.sierg.org

Acabem un atre any a Ecolluita, contents de la feina feita i amb ganes de continuar endavant. Tanquem el 2013 amb més de 330 articles publicats, 80 més que el 2012. Per fer possible aquest treball comptem amb una 15 de col·laboradors que ens proporcionen els articles que us oferim cada dia. També hem augmentat el nostre número de lectors, amb mitjanes diaries de 75 lectors que ens han permès arribar fins als 2300 lectors mensuals.

També estem oberts al Twitter, una aplicació que ens ha permès publicar simultàniament tots els nostres articles i així afavorir la interconnexió amb els nostres lectors i seguidors. Actualment estem apunt d'arribar als 300 seguidors. Ens trobareu a @ecolluita.

Volem també informar-vos que aquest final d'any és també especial per a nosaltres per un altre motiu, doncs a partir del gener del 2014 passarem a formar part de la família del Col·lectiu d'Abellaires, una associació apícola de nova creació formada per apicultors compromesos amb la sostenibilitat i l'ecologia. Aquests abellaires ens han transmés la seva voluntat de participar activament en la estimulant tasca de fer arribar el món fantàstic de les abelles a la nostra societat. 

El treball conjunt d'Ecolluita i el Col·lectiu d'Abellaires pretén aglutinar molts apicultors i enamorats de la natura en un mateix cercle d'interelació a fi de maximitzar les potencialitats de cadascun dels seus membres i oferir al públic els millors productes apícoles del mercat.

En nom de la redacció que m'ajuda a l'edició d'aquest diari, us desitjo un molt bon final d'any i un proper 2014, ple de felicitat, cooperació i llibertat!

Redacció d'Ecolluita