05 de setembre 2013

NOU BLOC DELS ABELLAIRES


Avui us presentem el nou bloc dels abellaires, un bloc que s'anirià actualitzant entre tots a mesura que passin les setmanes i mesos... és per això que us animem a participar en el seu funcionament. Un bloc i un col·lectiu que ja tenen logo, el guanyador va ser el d'en Manel Sastre del concurs que es va fer durant el juliol del 2013.

Dins del bloc, observareu una tira central on els abellaires membres del col·lectiu podran penjar el seu logo i link de la seva explotació apícola, de forma totalment gratuïta... us animem doncs a fer-nos arribar el material que voleu que pengem... i si no ets encara abellaire, per molt poc o pots ser. Per a més informació: abellaires@apicesteve.cat

Dir-vos també que els abellaires estan preparant nous serveis i activitats per fer més útil el col·lectiu... propostes que seran explicades durant la trobada formativa que tindrà lloc el proper dissabte 21 de setembre de 2013 a Navàs. La inscripció és gratuïta pels abellaires membres del col·lectiu. Un proporcionem l'enllaç de la notícia que ja va publicar Ecolluita abans de l'esiu: 

http://ecolluita.blogspot.com.es/2013/07/formacio-dabellaires-navas.html

Esperant ser-vos útils, restem a la vostra disposició per qualsevol opinió, comentari, crítica...

Col·lectiu d'Abellaires