03 de desembre 2013

UNA NOVA ASSOCIACIÓ EN MARXA


Aquest passat diumenge dia 1 de desembre es va dur a terme la primera assamblea del Col·lectiu d'Abellaires, una assamblea realment especial, doncs d'allí n'havia de sorgir les línies mestres del futur d'aquest agrupament d'apicultors apareguts a principis del 2013.

Amb l'assistència d'un 60% dels seus membres inscrits, es va realitzar una taula rodona per tal d'exposar els pros i contres de la seva situació actual i si calia fer un pas més i organitzar-se com Associació o Cooperativa apícola. Després d'un interessant debat i per una majoria aplastant es va aprovar crear una nova associació d'apicultors, i per tant es va procedir a engegar tots els mecanismes per tal d'entrar en funcionament a principis de l'any 2014.

És per això que durant aquest mes de desembre s'enllestiran els estatuts i es posaran a disposició de tots els seus membres a fi que es presentin totes les esmenes que hom consideri necessàries, per així acabar conformant uns estatuts plenament democràtics i aprovats per la majoria, doncs aquest mecanisme assambleari és el que regirà el control del Col·lectiu d'Abellaires.

Des d'Ecolluita ens felicitem d'aquesta bona notícia, doncs com tothom sap, som el diari oficial del Col·lectiu, i molts dels nostres col·laboradors són també membres d'aquesta nova associació.

Felicitats Abellaires!