25 de desembre 2013

BON NADAL ABELLAIRES!

Manel Sastre

Esforç, treball, constància, convivència, organització, sacrifici són més que valors; són els valors característics de les abelles i com Abellaires ens seran necessaris per tal de fer front en el camí que ens hem marcat. La nostra voluntat d’organitzar-nos com associació ens brinda l’oportunitat de construir un nou eixam dins del món de l’apicultura, un eixam que serà el que nosaltres vulguem, però de segur que els valors transmesos per les nostres abelles no i mancaran.

Aquest futur que estem dibuixant és fruit de l’esforç i el sacrifici de tot un grup de gent que hem decidit anomenar-nos Abellaires en honor a la nostra gran passió que ens agermana. El Col·lectiu d’Abellaires és un fet consolidat i tan si agrada com si no, ja som aquí i hem decidit quedar-nos! En tenim ganes, i són moltes les ganes que tenim de fer moltes coses, però especialment de formar part de la nova generació d’apicultors que volen practicar una nova cultura en l’art de tenir cura de les abelles, Abellaires que aposten decididament per una apicultura sostenible.

En nom del Col·lectiu d’Abellaires deixeu-me que us desitgi un Bon Nadal i un feliç any nou amb aquesta fantàstica felicitació que ens a dissenyat i il·lustrat el nostre amic i abellaire Manel Sastre.

Gaspar Tor
President del Col·lectiu d’Abellaires