Un
postre lleuger (ideal per a després d'una rostida o qualsevol altre
menjar copiós), econòmic, ràpid i senzill de preparar i amb ingredients
de les nostres terres: taronges d'Aldover, mel de Roquetes i mistela de
Batea.
Ingredients:
Ingredients:
- Taronges
- Mel
- Mistela
Elaboració:
Peleu i feu a trossos petits les taronges. Poseu-les en un bol. Afegiu la mel i la mistela al vostre gust. Guardeu en un recipient tapat a la nevera durant un parell d'hores.
Al moment de servir podeu espolsar una mica de canyella pel damunt, però fe-ho al moment perquè sinó li donarà un sabor amarg.
Peleu i feu a trossos petits les taronges. Poseu-les en un bol. Afegiu la mel i la mistela al vostre gust. Guardeu en un recipient tapat a la nevera durant un parell d'hores.
Al moment de servir podeu espolsar una mica de canyella pel damunt, però fe-ho al moment perquè sinó li donarà un sabor amarg.
Informa: Higini Trilles
Autora: Núria Gómez Pujol
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada