30 d’octubre 2013

8 TRACTAMENTS NATURALS A LA PICADA D'ABELLA

Dreamstime
Les picades d'abelles poden ser mortals si una persona és al·lèrgica al verí .  Al voltant del 3 per cent de les persones que són picades per abelles desenvolupen ràpidament un quadre al·lèrgic. 

Els signes i símptomes de la anafilaxi inclouen:

  • Picor / envermelliment
  • Urticària
  • Dificultat per respirar
  • Les sensacions de desmai o mareig

Per als no al·lèrgics, us proporcionem un conjunt de tractaments per a una ràpida recuperació:

1 . Extreure el fibló .

2 . Netegeu la ferida .

3 . Obtenir alleujament del dolor .


La primera i més important tractament per a una picada d'abella és treure el fibló el més aviat possible i per qualsevol mitjà. Extrem posterior de l'abella conté un sac que conté el verí, i pot continuar bombant més verí a la pell si no s'extreu. Vostè pot utilitzar els seus ungles, un parell de pinces, o fins i tot una targeta de crèdit per raspar l'agulló . No obstant això, aneu en compte de no trencar el fibló i deixar enterrat a la pell.

En segon lloc, abans d'usar un remei casolà per al tractament de picades d'abella, netejar la ferida amb aigua freda i sabó. Això ajudarà a eliminar els bacteris que poden causar infeccions.

Després que l'agulló s'ha extret i netejat la ferida, es pot utilitzar un d'aquests 8 tractaments per a la picada d'abella:

1 . GEL. Apliqui gel durant 20 minuts. El gel adormirà el dolor i el flux sanguini lent a la zona, el que redueix la inflor.

2 . MEL. Un cert grau d'ironia resideix en aquest remei a la picada de les abelles, però la mel és un excel·lent producte per curar ferides. Apliqui una petita gota de mel a la ferida i cobriu-la amb una gasa o un petit drap durant 30 minuts a una hora. (Si una persona és al·lèrgica a les abelles o la mel, no utilitzi aquest remei).

3 . OLI ESSENCIAL D'ESPÍGOL . Afegir una o dues gotes d'oli essencial de lavanda a la ferida. L'oli de lavanda ajudarà a neutralitzar el verí immediatament.

4 . AIXAFAT D'ALL. Tritureu un o dos grans d'all per alliberar els sucs i recolzar-lo sobre la ferida. Cobrir amb un drap humit o una tovallola i deixar que reposi durant 20 a 30 minutes.

5 . PLANTAIN (Plantago major) és una mala herba comuna que trobareu en l'entorn immediat. Aixafem les fulles i fins i tot es pot mastegar una mica per alliberar els sucs. Una vegada que obtingui el suc, pressiona els fulls sucosos contra l'agulló i la coberta amb un drap humit o una tovallola durant 30 minuts .

6 . SODA I VINAGRE. Feu una pasta amb bicarbonat de sodi , una mica de vinagre i aigua i aplicar sobre la ferida durant 30 minuts. El bicarbonat de soda i vinagre ajuda a neutralitzar l'àcid que es troba en les picades d'abella.

7 . PASTA DE DENTS. Igual que el bicarbonat, la pasta de dents és una substància alcalina que ajudarà a neutralitzar la picada d'abella àcida, el que redueix el dolor i la inflor. Aplicar la pasta de dents a la ferida durant 20 a 30 minuts .

8 . CARN CUITA. Feu una pasta amb estovat de carn i aigua i aplicar-lo a la ferida durant 20 minuts .

Després d'aconseguir l'alleujament del dolor amb un d'aquests remeis casolans per a les picades d'abella, netejar la pell amb una tovallola de paper humida o un drap i aplicar una petita quantitat d'una crema antibiòtica o un remei natural de primers auxilis per ajudar a prevenir la infecció.

Informa: Maria Micó - ArtAlPas