25 d’abril 2013

TIPUS D'ANÀLISIS DE MELS


Els serveis que oferim inclouen els principals paràmetres que s’exigeixen dintre la Norma de Qualitat Relativa a la Mel publicada al BOE (nº 186 del 5 d’Agost de 2003, sec. 1, pp. 30181-30183). Aquests paràmetres son:

Fisico-química bàsica:

· pH

· Conductivitat

· Contingut d’aigua

· Hidroximeltifurfural (HMF)

· Activitat glucosa-oxidasa

· Índex de diastasa


Melissopalinologia (pol·len):

· Normal (3 tipus de pol·len comuns + 3 acompanyants)

· Detallat (6 tipus de pol·len comuns + 3 acompanyants)


Altres (pol·len):

· Gelea reial

· Pol·len corbicular

· Pa de pol·len

· Cera

· Pròpoli

· Pol·linitzadors (abelles)


Assessorament sensorial:

· Color

· Aroma

· Sabor

· Olor

· Recomanacions de consum