13 de març 2013

INTRODUCCIÓ AL MANEIG DE LES ARNES WARRÉ

meldandorra.blogspot.com
Des de fa uns quants dies, el nostre diari porta entre mans l'organització d'una jornada apícola lligada al funcionament de l'arna Warré. Vàreu ser molts els que assistireu a la jornada del 2 de febrer, més de 50 persones, i també heu estat molts els que us heu interessat per aquesta nova manera de fer apicultura i mantenir una nova relació amb les abelles, una apicultura sostenible i en equilibri amb el medi ambient i amb la biologia de la pròpia abella.
Avui ja us podem confirmar la data i el lloc, i podeu formalitzar la vostra inscripció. Serà el dissabte 27 d'abril de 2013 a Bellver de Cerdanya. La xerrada que porta el títol de "Introducció al maneig de les arnes Warré" anirà a càrrec de l'apicultor andorrà Julio Rivas, gran expert en aquesta disciplina apícola. 
La inscripció és obligatòria i té un cost de 20 euros. Tots els assistents a la trobada seran obsequiats amb el llibre "La colmena Warré" un recull de consells, reflexions i comentaris del mateix Julio Rivas. El manual passarà a engroixir la biblioteca d'Ecolluita, essent-ne l'entrada nº100, i per tant vol ser un reconeixement al treball d'en Julio i a la seva generositat a l'hora de compartir les seves experiències amb tots nosaltres. Gràcies Julio!
Si voleu visitar la nostra biblioteca la trobareu al següent enllaç:
Esperem la vostra participació i inscripció en el curs:
ecolluita@apicesteve.cat
Un cop inscrits us farem arribar la informació del curs 
Organitza: Col·lectiu d'Abellaires & Ecolluita