21 de novembre 2015

TEMPURA DE BACALLÀ AMB MEL I SOBRASSADA

Share

Ingredients


  • Ingredients per a 4 persones
  • 600 g de bacallà dessalat
  • 100 g de farina
  • 100 g de farina de blat de moro (maizena)
  • 1l aigua amb gas
  • 300g de sobrassada
  • 4 patates del bufet
  • Mel del país
  • Sal 
  • Oli d'oliva

  • Elaboració

    En un bol, barregem la farina i la farina de blat de moro amb una cullera per fer la tempura. Hi afegim l'aigua amb gas fins que aconseguim una pasta bastant líquida. Ho tapem amb film, i deixem que reposi 30 minuts a la nevera.

    En una olla, posem aigua a bullir. Hi posem les patates senceres i amb pell a coure durant 10 minuts. Tallem les patates a rodanxes. En una paella amb oli, saltegem la patata. Quan comença a enrossir, hi afegim la sobrassada. Tallem el bacallà a daus de 3 x 3 cm.

    L'arrebossem en la tempura, que havíem deixat a la nevera. En una paella amb oli abundant i molt calent, fregim el bacallà.

    Per acabar, muntem el plat amb la patata i la sobrassada a la base. El bacallà en tempura per sobre, i una cullerada abundant de mel al cim.

    Font: tv3.cat