04 de novembre 2014

PREPARATIUS 2a ASSEMBLEA DELS ABELLAIRES



Des del Col·lectiu d'Abellaires estem preparant la nostra segona assemblea oficial des de que som una associació de ple dret dins del sector apícola de casa nostra.

La raó d'aquest escrit és per invitar-vos a conèixer-nos millor i assistir com a convidats a la nostra festa anual el gener d'aquest 2015.

Nosaltres som una associació ecològica que apostem per una apicultura sostenible i respectuosa amb la biologia de l'abella, d'aquí la nostra definició com a Abellaires.

El nostre funcionament és totalment assembleari, tot decidint els projectes a partir del vot majoritari dels seus socis. Treballem com una cooperativa, compartint productes (arnes, eixams, cera, coneixements...) i serveis (assegurança, formació, sanitat, medicaments, ...) i sense oblidar la nostra vessant més social (escoles, tallers, treball ...)

Actualment som una 50 de socis, i mantenim un contacte fluid i directe a través d'internet, doncs no tenim un emplaçament geogràfic fix, doncs els nostres associats estan repartits per tota la geografia catalana, així com el País Valencià, les Illes Balears, Aragó i Andorra.

Els nostres socis i sòcies participen activament amb aquest diari digital, ja sigui com a col·laboradors o simpatitzants, aportant informacions d'interès dins del sector apícola .

Estem enamorats de les abelles i volem compartir la nostra passió amb tothom que vulgui participar el nostre projecte.

Si esteu interessats a venir o fer-vos soci o sòcia podeu contactar amb nosaltres a partir del mail abellaires@apicesteve.cat o demanar més informació al 677029675

esperem que la nostra iniciativa us agradi

Col·lectiu d'Abellaires