11 d’octubre 2014

VULL SABER-NE MÉS...

supply blogs

Ecolluita es defineix com un diari apícola amb voluntat de mantenir informats els apicultors i aficionats al món de les abelles. Volem per tant actuar com altaveu de totes aquelles propostes formatives que vagin apareixent.

  • Sota el nom de "VULL TENIR ABELLES" es presenta un projecte formatiu per apicultors novells que vulguin endinsar-se en les tècniques bàsiques per mantenir viva una arna d'abelles. A més durant el curs els assistents podran comprar una arna i un eixam a fi de practicar in situ les habilitats adquirides durant l'aprenentatge. Els alumnes matriculats disposaran d'apunts en format digital i l'assessorament tècnic i sanitari necessari.


  • La proposta "APICULTURA, UN OFICI" vol esdevenir una sortida professional per a tots aquells apicultors en actiu que volen fer el pas per tal d'obtenir una part dels seus ingressos de la seva explotació apícola. Aquesta iniciativa implicarà una remodelació en l'activitat ramadera, la necessitat d'explorar el valor comercial dels productes de les abelles i el maneig zootècnic i sanitari d'una gran explotació ramadera.
  
Dues propostes formatives que començaran el proper mes de novembre i que es prolongaran fins a finals de primavera, a partir de sessions de 2'5 hores de durada els dissabtes pel matí.


  • "REVOLUCIÓ APÍCOLA" és un ambiciós projecte d'especialització apícola, amb sessions teòrico-pràctiques sobre els més variats temes dins el camp de l'apicultura. Cada sessió és única i independent, a partir de convocatòria directa. 

Esperant que aquestes propostes formatives siguin del vostre interès, us oferim un correu electrònic: formacio@apicesteve.cat i un telèfon 677029675 per tal de recollir els vostres dubtes i formalitzar les inscripcions.

Comissió de Formació
Ecolluita & Col·lectiu d'Abellaires