14 de febrer 2014

FLORA MEL·LÍFERA

wikipedia.org

Avui divendres 14 de febrer de 2014 es durà a terme la cinquena sessió formativa del curs d'iniciació a l'apicultura que organitza el Col·lectiu d'Abellaires a les instal·lacions de l'IES Garrotxa d'Olot. Amb quasi 50 matriculats, la sessió d'avui parlarà de la flora mel·lífera i dels productes de les abelles. 

Les abelles són insectes mel·lífers i pol·linitzadors, per tant conèixer les flors i el seus mecanismes reproductors és bàsic per gestionar una explotació agropecuària. Durant la formació parlarem de les principals espècies mel·líferes del país, així com dels seus calendaris de floració i àrees de distribució. Aprofitarem per parlar de les tipologies de mels i dels altres productes apícoles (pol·len, pròpoli, verí...)

Des del Col·lectiu vol animar a tots aquells abellaires i aficionats a les abelles a posar-se en contacte amb nosaltres, a fi d'articular millor les estratégies formatives, productives i sanitàries de les nostres arnes. Per a més informació: gestio.abellaires@gmail.com i abellaires@apicesteve.cat

Col·lectiu d'abellaires