22 de febrer 2014

ABELLAIRES EN ACCIÓ

Els abellaires fan aquest 2014 un pas ferm i endavant en la seva presència en el sector apícola de casa nostra. El Col·lectiu d'Abellaires és ja una nova associació d'apicultors, disposada a oferir tots els serveis que tot amant de les abelles necessita, com ara cobertura sanitària, formació continuada, assegurança apícola, cooperativisme de compra i venda, analítiques de laboratori...

L'associació Col·lectiu d'Abellaires no és una associació com les altres, doncs ens defineix la nostra filosofia de treball, d'acord amb els principis bàsics del respecte a l'abella, al medi ambient i als productes apícoles obtinguts de la nostra activitat ramadera. Som, doncs, abellaires que practiquen una apicultura sostenible, amb socis i simpatitzants que van més enllà de les terres catalanes, amb companys i companyes de l'Aragó, les Balears, Andorra i el País Valencià. 

Ecolluita i Abellaires treballen a partir d'ara en la divulgació del món fantàstic de les abelles, una activitat sense afany de lucre, doncs per a nosaltres la principal recompensa és fer allò que realment ens agrada, treballar amb les abelles, doncs elles i només elles són les autèntiques protagonistes.

Per a més informació: gestio.abellaires@gmail.com

Assoc. Col·lectiu d'Abellaires