21 d’octubre 2013

ESPECIALITZACIÓ APÍCOLA

threadeds.blogspot.com
Després de l'èxit d'inscripcions del primer curs apícola "Iniciació a l'Apicultura" de la nova Escola d'Apicultura, volem començar a programar-ne la segona edició, tot oferint un segon curs "Especialització Apícola" per apicultors en actiu per al curs 2014-2015.

Des dels Abellaires, som conscients que una especialització apícola ha de satisfer les necessitats formatives del dia a dia del treball amb les abelles, per tant és imprescindible abans de res, plantejar a tots els interessats quines temàtiques productives i sanitàries són prioritàries.

És per això que des d'avui mateix obrim la bústia del nostre diari per recollir totes les vostres demandes, sugeriments i comentaris, i així poder satisfer els vostres neguits apícoles. Un cop recollides les vostres peticions, procedirem a dissenyar un programa atractiu per al sector, així com ens posarem en contacte amb els millors professionals que puguin impartir les temàtiques seleccionades. 

Esperem doncs la vostra activa participació i així poguem entre tots posar uns ferms pilars que consolidin aquesta Escola d'Apicultura que aposti decididament, any rera any, per una Formació Permanent dels nostres Abellaires.

Inscripcions al primer curs "Iniciació a l'Apicultura" - telèfon 972261144

Opinions i preferències per al segon curs "Especialització Apícola" - ecolluita@apicesteve.cat

Organitza: Col·lectiu d'Abellaires - Escola d'Apicultura