19 de setembre 2013

MILLORAR EL RENDIMENT DE LES ABELLES

Julio Rivas

Jornada apícola a Navàs per millorar el rendiment de les abelles

 

L'expert Esteve Miràngels tractarà dels paràmetres productius i sanitaris i del protocol de recollida de dades i el seu tractament. 

 

El Col·lectiu d'Abellaires i Apicesteve.cat organitzen una jornada per aprofundir en l'estudi productiu i sanitari d'una explotació d'abelles, aquest dissabte 21 de setembre a partir de les 10 del matí, a la sala d'actes de la Biblioteca de Navàs. 

 

L'obertura de la sessió anirà a càrrec del regidor de Món rural i Medi Ambient de Navàs, Joan Fernández. Tot seguit, el veterinari i expert en apicultura, Esteve Miràngels de Santa Pau, tractarà dels paràmetres productius i sanitaris i del protocol de recollida de dades, obtenció i interpretació de resultats i estratègies de futur.

 
En aquesta jornada es presentarà el treball realitzat per Esteve Miràngels durant el 2012 amb un conjunt de 20 arnes. L'estudi està pensat per ser útil als abellaires que tenen interès per millorar el rendiment de les seves explotacions.

A la jornada s'hi han inscrit unes quaranta persones de diferents localitats de Catalunya, i compte amb el suport de l'Ajuntament de Navàs, d'Ecolluita - Diari Apícola.

Inscripcions: abellaires@apicesteve.cat