10 de maig 2013

CONCURS DEL LOGO DELS ABELLAIRES


Benvolguts lectors d'Ecolluita,

Com potser ja sabeu, aquest 2013 està veient nèixer una nova organització d'apicultors, un grup de persones que tenen la ferma voluntat de realitzar una apicultura sostenible, amb arrels fortament ecològiques i que trobi en el cooperativisme dels seus membres un pilar fonamental en la seva raó de ser.

No som cap associació d'apicultors i no volem càrrecs estèrils ni presidencialistes, volem només treballar amb les abelles i amb les persones, observar la natura i respectar-la, cooperar i potenciar les aptituds dels seus membres, en definitiva, volem una família d'abellaires benvinguts on l'abella sigui l'unica protagonista, ella i només ella.

Us preguntareu perquè us expliquem tot això, doncs bé, la raó és per facilitar-vos idees a tots aquells que volgueu participar en el nostre concurs del logo del Col·lectiu d'Abellaires. Des d'avui mateix fins el proper 30 de juny, podeu fer-nos arribar les vostres propostes de logo al correu del nostre diari apícola: ecolluita@apicesteve.cat

Un cop conclosa aquesta presentació, tots els membres i simpatitzants del Col·lectiu podran exercir el seu dret de vot, tot escollint el logo que millor ens respresenti. El guanyador rebrà com a premi un sanejament i programa sanitari totalment gratuït per a les seves abelles durant l'any 2014.

Esperem amb il·lusió les vostres propostes!