21 de desembre 2012

25.000 VISITES

Vols un regal d'Ecolluita?

A punt d'acabar el 2012, Ecolluita vol fer balanç de la seva feina i la veritat és que estem contents de com han anat les coses i de com ha funcionat el diari al llarg de l'any. Si repassem la nostra curta història de dos anys, amb un 2011 ple d'entrebancs i dificultats, però amb 140 articles publicats, i un 2012 que ha anat de menys a més, arribant a fer bo el compromís de publicar cada dia un article, i arribant a fi d'any amb més de 250 notícies penjades al nostre bloc.

També estem contents amb la fidelitat dels nostres lectors, amb 8 col·laboradors i 20 seguidors donats d'alta, i sobretot amb la mitjana de 100 visites diàries, les més de 2000 lectures mensuals i l'assoliment de la visita 25.000 aquest proper fi d'any... dades i més dades que ens fan sentir confortats i enfortits a seguir endavant i intentar millorar els nostres continguts.



Avui podem dir que el nostre diari ja no és un simple bloc d'abelles, és més que això, doncs els seus continguts comencen a ser considerables, una font de coneixement i assessoria que permet als apicultors novells iniciar-se en el fascinant món de les abelles. En el bloc oferim notícies, però també la possibilitat d'anunciar-se gratuïtament, o bé preguntar els vostres dubtes, participar en concursos o fomentar el col·leccionisme de llibres, segells, documentals, imatges, curiositats... i tot allò que tingui a veure amb les abelles i que nosaltres ens comprometem a penjar en el nostre bloc, o en el regitzell de blocs annexos amb els que oferim aquest ampli ventall de materials. També cal remarcar el suport logístic de la marca Apicesteve.cat, que amb la seva web ens ha ofert un suport il·limitat per fomentar la nostra activitat pedagògica.

És per això que avui estem feliços i contents, i ho volem compartir amb tots vosaltres oferint als nostres col·laboradors i seguidors un documental sobre la vida de les abelles de forma totalment gratuïta. Si no ets soci d'Ecolluita, et pots donar d'alta de forma totalment gratuïta omplint els apartats que et demanaran un cop entris a l'opció "Inscriviu-vos en aquest lloc" que trobareu en el marge dret del nostre diari


Un cop donats d'alta rebreu un enllaç via correu electrònic que us permetrà visualitzar el documental.

Des d'Ecolluita us volem desitjar molt bones festes i una entrada d'any fantàstica. Rebeu una cordial abraçada.

Redacció d'Ecolluita