05 de maig 2012

TALLER D’APICULTURA ECOLÒGICA

Share

INTRODUCCIÓ AL MÓN DE LES ABELLES

Vine a descobrir el fascinant món de les abelles al bell mig del Parc Natural del Montseny!

Amb en Pau Nieto, apicultor del Montseny, coneixerem les abelles,veurem com són i com s’organitzen. Visitarem un abellar, i observarem com desenvolupen les seves funcions dins la colònia. Aprendre’m com s’elabora la mel i el pròpolis, com es produeix la cera i la gelea reial, com es transporta el pol∙len... Participarem en els processos de brescar, centrifugar i envasar, i ens endolcirem el paladar assaborint una degustació de diferents mels.

A través d’aquest taller pràctic, comprendrem com el rol que desenvolupa cada abella dins la comunitat és decisiu per a la supervivència del grup, alhora que la seva presència en l’àmbit agrícola i forestal és fonamental. Sens dubte, tenim molt a aprendre de les abelles...

El taller s’impartirà el diumenge 13 de maig i també el diumenge 27 de maig (es pot escollir la data que més convingui), de 10.30h a 17h, a la finca Masjoan‐Polell, i l’aportació serà de 55€ (amb dinar inclòs).

Fes la teva reserva o demana’ns més informació enviant un correu electrònic a projectepolell@gmail.com o bé trucant al 93 103 30 51 o al 600 88 43 32.

Si vols saber més de nosaltres, visita’ns a http://polell.blogspot.com.es