08 de gener 2011

PERE FONT

En Pere Font és un fotògraf que ha traspassat l'etiqueta d'aficionat, una persona que viu el món de la fotografia amb una immensa passió. Sempre que he tingut la possibilitat de parlar amb ell, em fixo en la brillantor dels seus ulls i sobretot en la il·lusió que m'explica cadascuna de les seves fotografies, com si d'una fita complicada i meravellosa es tractés. 


Abella pol·linitzant una flor de borraina (Borago officinalis)

La reina negre de les abelles de la mel (Apis mellifica)

Trofal·laxia entre abelles en el niu de cria

Abella pol·linitzant les flors del cirerer (Prunus avium)


En Pere Font ens diu: "A qui no li agrada observar un bon paisatge? sentir l'aigua del mar, l'aigua d'un riu picant les pedres, o les sensacions de passejar per una fageda a la tardor. El respecte per la natura és un element importantíssim per l'equilibri natural i personal. Aquí es pot gaudir d'imatges de paisatge i natura, uns paisatges que per més vegades que es vagi al mateix lloc, mai són iguals, canvien cada dia, cada hora, cada minut, i es converteixen en moments únics i irrepetibles. Passió per la natura i la fotografia és el que sento i em permet immortal.litzar i gaudir de moments únics, que vull compartir."

1 comments:

Anònim ha dit...

quina foto més bonica!!!! aquest senyor té més fotos d'abelles? he entrat a la seva pàgina i té moltes altres fotos de paisatges realment molt boniques...

felicitats Pere

Natàlia Rodríguez